Digital marknadsföring

HUR VI SKAPAR TRAFIK

Vi tillhandahåller strategi och genomförande för företag som behöver sin investering i marknadsföring för att driva tillväxt. Våra specialiteter inkluderar B2B-marknadsföring, leadgenerering, kontobaserad marknadsföring, B2B-innehåll, meddelanden, konverteringsstrategi och vård av försäljningsmöjligheter. 

Marknadsföring måste ha en inverkan. Vårt arbete fokuserar på verkliga affärsmetoder som skala över tid, inklusive konverteringsfrekvenser och kvalificerad leadgenerering.

Vårt arbete fokuserar på aktiviteter och åtgärder som driver tre kärnvärden. Genom att ha ett så tydligt fokus kan vi gå snabbare och skära igenom det röran som finns i marknadsföringsbranschen idag. 

Din process

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Marknadsföring måste flytta nålen för företag. 

Genomföra en revision och ge rekommendationer.Dela insikter och en färdplan för åtgärder. Definiera en konverteringsstrategi. Sätt upp mål och en tidslinje med prioriteringar. Använd data för att driva framtida åtgärder 

Vi tillhandahåller marknadsföringsstrategi och utförande för B2B-organisationer. Specialisering är viktigt för oss. 

På Scriptify  börjar vi varje partnerskap med en strategi och en granskning av befintliga aktiviteter. Vi ser vårt uppdrag som att påverka strategin samtidigt som vi tillhandahåller smidigt utförande.