SEO

FÖRBÄTTRA DITT SEO

Miljontals människor söker online varje dag. De letar efter nya produkter eller platser att uppleva, lösa ett problem eller underhålla sig själva. Och du vill att ditt företag ska vara svaret på de frågor de ställer.

Sökmotoroptimering (SEO) ger dig kraften att bli hittad online. Sökmotorer, som Google, använder en uppsättning regler för att avgöra vilka webbplatser som rankas på sina sidor. Genom att följa dessa regler och optimera ditt innehåll för dem kan du hamna framför och i mitten – så när din publik tittar är du där.

Strategisk Planering

Vi planerar din resa hos oss beroende på var din webbplats ligger just nu på sökmotorresultat.

På Scriptify analyserar vi sökpotentialen, relevanta sökbeteenden från det senaste året för din webbplats och dina tjänster/produkter och tar fram vilka sökord/fraser som är mest lönsamma att optimera för.

Vi gör din webbplats relevant för Google genom att förbättra din webbplats struktur och innehåll. Vi arbetar med att SEO-anpassa dina sidotitlar, rubriker, metabeskrivningar, brödtext, sökmotorvänliga URL:er, bilder, alt-attributer ect.

Vi tar fram relevanta bakåtlänkar till din webbplats så att din webbplats hamnar högre i Google’s och andra sökmotorers sökresultat.

Sökmotoroptimering

VÅR SEO PROCESS

SEO/sökmotoroptimering

SEO-tjänster, som ofta utförs tillsammans med våra betalda söktjänster involverar sökordsforskning av vad din publik söker efter samt teknisk optimering av din webbplats.

Att Erbjuda SEO-granskningar för befintliga webbplatser visar var du står när det gäller sökrelevans. Vi skapar också alla nya webbplatser enligt bästa praxis för både teknisk SEO och innehåll. Om du flyttar din webbplats säkerställer en migrationsstrategi med 301 omdirigeringar att alla effekter på din organiska trafik minimeras och din webbplatsmyndighet överförs överförs effektivt.